Close

STRAUMANN IMPLANTATI

KONCEPT STRAUMANN IMPLATATA

U našoj dentalnoj ordinaciji sa velikom pažnjom biramo partnere i proizvode koji će našim klijentima i pacijentima osigurati najbolju uslugu. Kako bismo zadržali visoku razinu naših usluga, izabrali smo STRAUMANN implantate, jedan od vodeći proizvođača zubnih implantata u svijetu. Nalaze se na tržištu već 20 godina. Ovdje govorimo o implantatima koji su nastali nakon dugog niza godina istraživanja.

ZAŠTO STRAUMANN?

Više od 20 godina istraživanja

Kvaliteta i sigurnost proizvoda zagarantirani

DOŽIVOTNA GARANCIJA

Iskoristivi za svaki oblik operacije i zahvata, biokompatibilni i kontrolirani mikroprocesorom.

Važno je naglasiti da STRAUMANN implantati imaju doživotnu garanciju. Pacijent dobiva tzv. implantološku knjižicu ili putovnicu koja sadrži sve potrebne informacije o implantatu (kod, dimenzija,veličina)

PROCEDURA UGRADNJE IMPLANTATA:

Na temelju 3D snimke i obavljenog prvog pregleda, određuju se pozicije na kojima će se implantati ugraditi. Najvažnija komponenta je funkcionalnost i stabilnost zagriza te zdrav i lijep osmijeh. Nakon integracije implantata ili srastanja implantata s kosti, stomatolog uzima otiske  kako bi se kreirali novi zubi u zubno-tehničkom laboratoriju. Nakon proba, kada postignemo savršen  kontakt i zagriz, rad se trajno fiksira.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

seven − two =

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!